Tiibetin Ystävät Suomessa on mukana Suomen Sosiaalifoorumissa Tampereella 17-18.5.2008. Tiibetin ystävien järjestämä keskustelutilaisuus alkaa klo 15 Työväenmuseo Werstaan ullakolla. Tilaisuuden jälkeen osoitetaan vielä mieltä Tiibetin ihmisoikeuksien puolesta!

Lisävärinsä viikonlopun ohjelmaan tuo lauantaina 17.5. Väinö Linnan aukiolla järjestettävä Tampereen Mahdollisuuksien tori.

Osallistu sinäkin, nähdään toukokuussa Tampereella!

* * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mikä on sosiaalifoorumi?

Toukokuussa Suomen sosiaalifoorumi kokoaa Tampereelle lähes 100 kansalaisjärjestöä ja noin 1500 osallistujaa. Sosiaalifoorumi on yksi aikamme tärkeimmistä kansalaisyhteiskunnan keskustelufoorumeista. Sosiaalifoorumi on erilaisten kansalaisliikkeiden yhteistyön tulos ja prosessissa on mukana laaja kirjo erilaisia ryhmiä ja mielipiteitä. Sosiaalifoorumin tarkoitus on koota ihmisiä yhteen miettimään oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman maailman mahdollisuuksia.

Suomen sosiaalifoorumi järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Valtakunnallinen foorumi on ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Sosiaalifoorumin tapahtumapaikkoina toimivat Työväenmuseo Werstas (Väinö Linnan aukio 8), joka sijaitsee Tampereen keskustassa idyllisessä Finlaysonin tehdasmiljöössä sekä Vanha kirjastotalo puistoineen (Keskustori 4). Sosiaalifoorumi on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma.